Написати нам Telegram
Написати нам Viber
Написати нам WhatsApp
ТМ Болена — лідер в рейтингу віконних компаній за результатами незалежного аудиту

Бути лідером – означає утримувати передові позиції у різних напрямках діяльності: як виробничої, так і торговельної. Нещодавно компанія Болена прийняла участь у незалежному аудиті віконних компаній, за результатами якого посіла перше місце серед решти учасників.

Детальніше про те, як відбувався аудит:
Компанією Audit of Sales було проведене незалежне дослідження відділів продажу 50 віконних компаній України. Компанії оцінювались за 45-ма критеріями, за кожен з яких можна було набрати максимум 2 бали. Основну увагу при дослідженні було сконцентровано на телефонних продажах, інтернет продажах та наповненні сайту. Лише 8 учасників дослідження набрали 61-80% балів.

 

   Зважаючи на всі вихідні дані й критерії оцінювання, а саме: наповненість сайту, швидкість зворотного зв‘язку, рівень обслуговування клієнта, який впливає на виявлення його потреби тощо, компанія Bolena стала лідером рейтингу, набравши 68 балів з 90 можливих в 1 турі й 22 бали з 28 можливих під час особистого візиту. Ми також зайняли перші місця у номінаціях «Кращі онлайн комунікації»   та «Кращі особисті продажі».

Наші результати доводять, що високий професіоналізм, педантичність в роботі та постійне бажання розвиватись та вдосконалюватись дають високі результати, які належним чином оцінюють незалежні джерела.
Вдячні компанії Audit of Sales за незалежний аудит та професіоналізм!

 

Дата: 08.10.2021